A Gingers Dream, det fallande trädet & Vinterviken.

Photo: Jessica Silversaga

I helgen dukade jag upp frukost som stod utanför min dörr på morgonen. Det var God Morgon som tyckte att jag skulle få smaka deras nya juicer, men hade även lagt ned yoghurt och musli. Tack! Jag brukar köpa deras ekologiska apelsinjuice, men fint med somriga friska smaker. Efter frukosten tittade vi ut på det fina vädret och konstaterade att vi bara måste gå ut.

Photo: Jessica Silversaga

Så det blev en tur till sjön vid Liljeholmen och sedan vidare till Vinterviken! Mitt favoritpromenadstråk.

Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga

Premiäranvände min nya mössa och stormtrivdes med allt det vita.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Simon var med. Alltid utan mössa och vantar.

Photo: Jessica Silversaga

Han fotade analogt med sin Leica. Kanske världens finaste kamera, med världens finaste människa.

Photo: Jessica Silversaga

På vår promenad mot Vinterviken såg vi ett enormt träd som bara hade gett upp, släppt sina rötter och låtit all tyngd falla mot marken. Vackert och lite sorgligt på en och samma gång. Sedan fikade vi chokladbollar med massa kaffe i, på supermysiga Wintervikens café som är lite av vårt dejtinghak. Sedan gick vi hem.

Translation:
Our Saturday, walking and photographing in the snow!

8 thoughts on “A Gingers Dream, det fallande trädet & Vinterviken.

  1. Oi, for en god start på dagen! Luksusfrokost med frisk, fargerik juice lyser opp om morgenen.
    Disse vinterbildene gjør meg helt varm – jeg ELSKER snø, og dere er begge så fine!

  2. Så mysigt <3 Dock, att Simon pallar utan vantar och mössa, jag skulle frysa ihjäl! Saknar snön, haft snö här i typ sammanlagt 1 vecka sedan december så jag njuter av dina bilder.

    1. Jag vet! Han tappade sina handskar förra vintern och har inte köpt några nya. Jag skulle förfrysa mig på en gång. Ja, det är så fint med snön <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *