Auktion för välgörenhet.

Photo: Jessica Silversaga

Här kommer en välgörenhets-auktion lastad i samarbete med Tradera och Vintagebloppis (som jag sitter i projektgruppen och arrangerar). Jag plus ett gäng andra bloggare till lagt upp auktioner där det vinnande budet går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Kvinna till kvinna. För fred och jämställdhet. Dubbelt bra!

Jag har tyvärr knappt några saker i min lägenhet då vi renoverat sovrummet, allt är nedpackat i kartonger och ligger på en vind. Fick därför lite panik och letade i min glashylla bland accessoarer och gamla hattar. Hittade en tjusig sak med flor, som man alltså nu kan buda hem. Startpris en krona och som sagt – det vinnande budet går oavkortat till Kvinna till kvinna.

Den här hatten passar alla och sitter fast i håret med en kam. Den är svart och i utmärkt skick. Den ger vilken outfit som helst lite vardagsglamour. Ja! Här hittar ni alltså den.

Här finns samtliga auktioner.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
This 1950’s style hat is now up for auction! The total goes direcly to organisation Kvinna till kvinna who works for women, equality and peace.

4 thoughts on “Auktion för välgörenhet.

  1. Hoppas ni får in drösemycket pengar på era auktioner.
    Ser nåt på bilden som jag känner igen… Vilken makalös ordning du har!
    kram elsamarianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *