Choklad eller nåt.

Photo: Jessica Silversaga

Sådär, då var man brunhårig! Var och färgade håret igår och bad om chokladbrunt och fick en halv hjärtattack när håret var ursköljt och en svart kalufs kom fram under handduken. Men detta ska nog bli bra när det tvättas ur lite. Nästa vecka har jag en klipptid och då får vi se om jag vågar mig på en bob. En tjock lugg ska det bli i alla fall.

Photo: Jessica Silversaga

Har toppat två decimeter på håret också. Målet är att allt det färgade torra ska bort och ett nytt friskt hår ska få växa fram så småningom. Gillar den här längden ändå, den är rätt att lägga håret med (när jag gör pin curls). Så himla skönt med en förändring i alla fall! Har ju älskat mitt röda hår till miljoners, som ni kanske vet, men det har slitit en del på håret och jag har även känt på sistone att jag inte trivts lika bra i det längre. Det röda är supervackert, men passar inte till alla kläder och ibland vill jag att man ska se mer av mig, och inte bara mitt hår. Och om jag ångrar mig är steget mellan brunt och rött hår ganska nära.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Yesterday I got myself a new hair color. The result became a little too dark and cold, but it will probably be fine within a few weeks. I have always loved my red hair, but lately I feel as if it takes away too much attention away from me (and my clothes). Brown is my natural color, although mine is light brown. Now I am gathering courage to cut a bob next week!

15 thoughts on “Choklad eller nåt.

  1. It looks gorgeous on you and a bob would be beautiful!! I loved your red hair, but when one needs a change, it is best to go with it!! Especially if it makes you happy :) xx

  2. Riktigt fint :) och om du bestämmer dig för att ta steget till att klippa bob, tänk att det är inte alls långt från bob till längden du har nu – så våga säjer jag, jag tror du kommer bli fin oavsett vilken längd på håret du har.

  3. Perfekt färg på dig!! Älskar brunt hår! Men jag tycker att du ska behålla längden…den klär dig verkligen.

  4. Det blev riktigt bra! Jag har själv färgat rött hår och funderar också på att bli brunhårig. Som du säger så försvinnar man lite ibland bakom sin hårfärg om den är ganska intensiv. Nu har jag dessutom haft rött hår i snart fyra år… dags för en förändring!
    En fråga bara; färgade din frisör över det röda på en gång med det bruna eller gjordes det någon typ av avfärgning mellan?

  5. Det är något virus som går, har också en tid bokad där mitt kopparsvall planeras att bytas ut till en mörkare page! Skräckblandad förtjusning!
    Din färg blev supertjusig förresten! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *