Den nya 40-tals koftan.

Photo: Jessica Silversaga

Jag har en ny kofta i gammaldags stil med puffärmar, Fair Isle-mönster och kort längd. Sådär så att den passar perfekt till mina gamla kjolar och byxor. Modellen heter Åsa och kommer från Jumperfabriken.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
The 1940s style cardigan Åsa from Jumperfabriken. With everything I love; puffed sleeves, short length and Fair Isle pattern. You can’t really have to many of these sweaters!

15 thoughts on “Den nya 40-tals koftan.

    1. Mäh, vad fin du var i den blåa! Jag valde så himla länge mellan dem, svårt val. Men jag tycker du gjorde rätt beslut där. Puss!

  1. Hej fina du! Kan du inte visa hur du gör när du knyter en sjal så snyggt runt håret som vi sett ibland? Själv ser jag ut som en städtant eller påskkärring, inte alls samma glamorösa stil som du får till :)

    1. Hej Lotta! Jo, men det kan jag apselut! Det är lätt att se ut som en städtant eller påskkärring, det gör jag själv ibland. Det har nog lite med knyttekniken att göra, men också vilken sjal man väljer. Jag ska finurla lite och ta lite bilder till mitt svar till dig.

  2. Den tröjan var som gjord för dig! Passar på o berömma dig för fina texter o bilder! Tack för att du bloggar o delar med dig! Lisa i Göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *