Den otroliga kylan och onsdagspeppen.

Ni som följer mig vet att jag letar efter ett kontor. Någonstans att kanske ha några klänningar på väggen, min gamla kontorsstol och ett fint skrivbord. Där man kan ses spontant över en fika och spåna idéer, vara kreativ och bara göra allt det man egentligen inte vågar. Så, därför kollade jag, Emma, Lollo och Linda på en lokal i onsdags!

Lokalen huserar i ett hus som är byggt på 30-talet. Det mesta av det gamla fanns kvar. Som den här fantastiska kornischen där man kan hänga upp en gardin. Love it.

Även färgerna var lite sköna att vila ögonen på. Kanske dock blir lite mörkt om man ska sitta här och jobba, tänkte vi.

Det fanns även en gammal telefonhytt i butiken där man någon gång har kunnat ringa till alla de personer man kanske älskar mest, men även människor som fattat en del viktiga beslut. Om vi flyttar in i det här kontoret så kommer den givetvis att få stå kvar. Viktigt att behålla tycker jag!

Sedan begav jag mig hemåt till Årsta och tyckte att det var både rysligt kallt och vackert. Nu håller vi tummarna för att det blir ett kontor längre fram i vår! Vill det så rackarns mycket!

Translation:
I am looking for somewhere to work so this Wednesday me and freelance friends went to see an studio built in a 1930’s house. I loved everything about it and keeping my thumbs crossed that we can move in there this spring!

13 thoughts on “Den otroliga kylan och onsdagspeppen.

 1. Ser fin ut! Vet du hur man får reda på var det finns lediga lokaler runtom i Stockholm? Min kille letar något som han tänkte ha som atelje men vi har letat både två och inte hittat något…

 2. Känns inte som man verkligen behöver ett kontor om man ska ha spontana fikor bara. Vilket ilandsproblem!!

  1. Vilka dumheter. Som att jag skulle ha råd med ett kontor om jag inte jobbar tusen procent? Att fika och spåna idéer med sina arbetskollegor är bara ett plus.

 3. Hej!
  Är lite nyfiken med hur det går för dig med den stickade tröjan. Tycker själv mycket om att sticka, men har aldrig vågat sticka efter äldre mönster. Ska bli underbart att se resultatet!
  Med vänliga hälsningar: en sextonårig beundrare.

  1. Hej Sara! Jag har inte kommit igång riktigt ännu, har precis fått hem ett set med stickor som jag beställt från E-bay. Min mamma håller på att sticka ett mönster på en jumper från boken “A stitch in time”. Där är mönstren gamla men omarbetade så de ska vara enklare att göra. Testa med några såna mönster, det tänker jag göra! De riktigt gamla vintage-mönstren får vänta! Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *