Drömmen om en platsbyggd garderob.

Platsbyggd garderob sekelskifte sovrum säng Dahlquist Ta i Trä Silversaga vintageblogg inredning

Idag kommer en snickare hit för att kolla på vårat sovrum och se om vi kan bygga en platsbyggd garderob ovanför sängen. Just nu består vår garderob av en öppen lösning med klädstänger, som ser ut såhär. Vi har ju tillsammans en del hattar och skor, så jag känner att det nu är dags för ännu mer, och bättre förvaring. En garderob med spegeldörrar och massa småskåp längst upp vid taket. Åh! Det återstår dock att se om vi har råd med en sådan tjusig sak! Men tills dess drömmer jag loss och tittar på inspirationsbilder.

Bild 1 och 2 från Dahlquist Ta i Trä.

Bild 3 och 4 från Hemnet.

Translation:
Dreaming about having a real wardrobe in our bedroom.

5 thoughts on “Drömmen om en platsbyggd garderob.

  1. Men vilken smart lösning!Tack för tips och fina inspirerande bilder. Blir himla sugen på att göra något liknande i vårt minimala och i nuläget tämligen opraktiska sovrum.

  2. Vi har gjort en liknande lösning i vårat sovrum, jag & min man. Fast vi valde att utgå från IKEAs sortiment & blandade mellan deras garderobs & köks sortiment för att få ihop det, inte blev det så fasligt dyrt heller.

  3. åh men vad kul! Gustav är en gammal klasskompis till mig, han är så himla fin. Han och hans familj var hemma hos oss när vi skulle bygga om köket, för lite vänliga tips och råd.
    Jag tycker att hans arbeten är fantastiska.

    1. Men se där! Han var verkligen superhärlig, sympatisk OCH norrlänning! Bästa av alla världar. Mycket duktig också, men det visste vi ju redan efter att ha ögonmumsat alla hans bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *