Du och jag klänningen.

En dag kommer vi att dansa till lätta toner, med den varmaste känslan inuti och jag kommer att ha glömt att det just nu river tusen sår inuti mig. Jag kommer att ha glömt att jag höll på att dö av saknad och jag kommer minnas hur det känns när kroppen lyder mig, när jag kan andas riktigt djupa andetag. Jag kommer att ha förlåtit mig själv och du kommer att se mig i ögonen och förstå att jag är bra, kanske till och med den bästa. Kanske hittar vi tillbaks till varandra då. Bland de ljusa vecken tänker jag gömma känslan.

Translation:
I am very sad but beautiful things still makes me happy. This dress is one such thing. One day I will wear it and think about these days, with a light heart.

 

20 thoughts on “Du och jag klänningen.

  1. oh vad fin <3 fortsätt att skämma bort dig själv med klänningar om det får dig att må bättre, du är helt klart värd det <3 kämpa på fina du

  2. Så otroligt vacker klänning!! Och du, var ledsen nu, det får man. Sen kommer livet tillbaka och man inser att allt ordnar sig!

  3. Så bra att du kan se glimtar av det vackra i världen just nu. Det som är vackert kan fungera som mjuk bomull, ja det vackra kan fungera som ett slags plåster. Bomull och plåster för själen och hjärtat. Och du kommer att bli lycklig och fri igen, trots att det kan kännas svårt att tro när hjärtat värker som mest. Jag har en vän som är psykolog som har förklarat för mig att det finns något som heter korttidsminne och något som heter långtidsminne. Att när man har varit med om något jobbigt så finns det först i korttidsminnet och då kan det kännas outhärdligt nästan. Men efter en stund så fungerar hjärnan så att det som har hänt istället blir en del av långtidsminnet och då blir det lite mer uthärdligt. Det kan vara en liten, liten trygghet att veta att det är så. Kram~

  4. it’s gorgeous, even the picture makes me happy :) I have a dress in this color with this very hemline, but yours is way prettier in the top.

  5. Vackraste klänningen jag sett på länge! Och det blir bättre, ta hand om dig och unna dig ting som gör dig glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *