En trälåda kommer lastad.

Photo: Jessica Silversaga

Härom dagen ringde det på dörren och ett jättegulligt bud kom med en trälåda fylld med grönsaker. Ingenting gör mig så glad just nu, för jag älskar att ha en massa grönt hemma som jag experimentera med. Har börjat gilla saker jag aldrig trodde jag skulle tycka om och jag vill hela tiden bli bättre på det vegetariska köket ♡

Photo: Jessica Silversaga

Det var Quorn som stod bakom det fina budet, de lanserar två nyheter i det veganska köket. Bland annat dessa nuggets! En liten invändning Quorn, snälla gör dessa glutenfria också?

Photo: Jessica Silversaga

Jag var borta hela dagen och lät hantverkarna vända upp och ner på sovrummet i och med bygget av garderoben, men kom hem på kvällskvisten och hoppade direkt in i köket.

Photo: Jessica Silversaga

Hackade upp en massa grönsaker, la allting på en plåt och gjorde en kall sås med citron.

Photo: Jessica Silversaga

Sedan fick det bli ugnsrostade grönsaker! Tack för det fina budet med väldigt goda nyheter!

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
A food carrier brought me a large wooden box filled with vegetables, root crops and some new quorn products! 

4 thoughts on “En trälåda kommer lastad.

  1. Jag önskar också deras nuggets var glutenfria. Åt dem ofta innan min diagnos.

    Tusen tack för alla bra glutentips i Frankrike förresten som du skrev förut. Nu har jag laddat med översättningskort och inköpslista inför resan och längtar efter att få välkomna våren i Paris. :)

  2. Ops, det var ju sojanuggets från hälsans kök jag menade och som jag åt. Även de är panerade i vetemjöl tyvärr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *