Fjärilshuset I.

Photo: Jessica Silversaga

Förra helgen tyckte Simon att vi skulle åka till Fjärilshuset. Så det gjorde vi! Sist jag var här bodde jag inte ens i Stockholm, så det var nog dags nu. Perfekt för en kall vårdag, att fly in bland värme, luftfuktighet och fjärilar med en vacker pojke.

Photo: Jessica Silversaga

Min kamera följde troget med på axeln såklart, och ville fota palmblad.

Photo: Jessica Silversaga

Vacker mustasch i motljus.

Photo: Jessica Silversaga

Själv såg jag ut såhär. I mitt orange vår-läppstift från Mac och favoritklänningen.

Photo: Jessica Silversaga

Vilda ormbunkar.

Photo: Jessica Silversaga

Sedan gick vi in i andra rummet, liksom mitt emellan allting. Här är det varmt, men fortfarande ganska mysigt och inte så immigt på kameran. Fina Simon hade varm stickad tröja på sig.

Photo: Jessica Silversaga

De här fjärilarna flög runt hela tiden och ville nästan sätta sig på min klänning.

Photo: Jessica Silversaga

En fjäril satte sig på min hand, fast bara någon sekund.

Photo: Jessica Silversaga

Fler bilder kommer imorgon.

Translation:
Last weekend we got tired of the gray cold weather outside and decided to go visit Stockholms Butterfly House.

9 thoughts on “Fjärilshuset I.

  1. Kära nån så fina fjärilsbilderna är. Och så fint det var i förra(tror jag) inlägget med aprikosrosa klänning och allt. Kram❤️

  2. Vackert! Och visste du att det finns ett persiskt ordspråk som säger att “om fjärilar flyger omkring dig så väntar goda nyheter”<3

  3. Åh, jag skulle så gärna vilja åka till fjärilshuset just för att det verkar så vackert, men mitt problem är att jag har fjärilsfobi. Det låter konstigt, men det är sant. Jag tycker att fjärilar är otroligt fina att titta på, men kommer de nära mig så skriker jag.
    Nu när jag ser dina fantastiska bilder så vill jag ännu mer åka dit, mest för att själv fota. Men jag tror inte att jag skulle våga gå innanför dörrarna, haha :)

    1. Jag tycker inte alls att det låter konstigt med fjärilsfobi. Finns så många saker man kan ha svårt för, och det förstår och respekterar jag verkligen. Starkt att du skriver om det, och vill åka dit för att fota! Ett tips är verkligen att se allt genom kameran, tycker det gör allting lättare, än att se saker man har fobi för utanför sökaren. Hoppas du vågar dig dit någon dag, tänk vad du kommer växa på höjden efteråt!! Puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *