För att du är lite närmre himmelen nu.

Den två sista dagarna på Herräng hade jag börjat återhämta mig från urinvägsinfektionen men åkt på Herrängs ökända influsensa. Blev ingen dans för mig utan vila med både feber och ömmande hals. Istället försökte vi oss på lite äventyr. Jag hittade en liten och tyst fjäril som tydligen hade tagit sig längre upp än molnen. Vila i frid.

Den här fina bubblan stod på Herräng varje dag och sista dagen blev det en bild!

Mina urtjusiga skor kommer från Som ny och är en given favorit på både såväl dansbanan som promenaden. Till det en rutig 40-tals klänning som har varit i min ägo flera år.

Min snygga man hade fluga från Modeflugan och solsken i blick!

Vi kollade runt lite på området och besökte bland annat den här roliga butiken, Lindy Hop Shop.

Jag kände på lite fina klänningar, men febern tog ut sin rätt ganska snabbt. Eftersom jag vunnit ett pris i Herrängs Photo Battle 2011 för mina bilder förra året, fick jag även hämta ut lite priser. En camp t-shirt och en DVD för 2011. Sedan blev det dags för obligatorisk bild framför skylten, så måste det bara vara!

Jazz hands!

En prima middag med rökta räkor i hamnrestaurangen fick avsluta kvällen danslägret. Tack Herräng för en trevlig vistelse, synd att den blev så kort i år bara!

13 thoughts on “För att du är lite närmre himmelen nu.

 1. Oh sorry to hear that you were sick!my week wasn’t great neither as I broke my wrist on the first day,what a disappointment!
  but was happy to have been in such a great place,loved it to bits!
  Xx
  silvia

  1. Oh, no! How did you broke your wrist? During dance class?
   Sounds like both you and I had bad luck during this years Herräng! I was only well for one day out of seven. But I had fun too!

   1. yes, it happened during dance class… I was twisting too much and fell on the ground with the hand extended, the most stupid fall ever! fortunately it did not ruin my week .
    next year will be better for both of us, promise!
    hugs, silvia

 2. Synd att du blev sjuk IGEN :( Men det såg i alla fall mysigt ut. Väldigt fin första bild… och skorna å så fina, jag skulle lätt köpt ett par om de inte vore i skinn samt förstora i storlekarna (njut åt mig med).

  1. Ja, största oturen med både urinvägsinfektion, influensa (vi lägger till värsta mensvärken också) under en vecka! Men jag lyckas alltid med så märkliga saker. Kram på dig!

 3. neeej stackare som blev sjuk!!!
  jag blev också sjuk, fast i fötterna, så jag kunde inte heller dansa så mycket :(
  Nu borde vi ses nån dag nästa vecka!
  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *