Förebilder: platsbyggd garderob.

Photo: Jessica Silversaga

Tidigare i år började jag planera för en platsbyggd sekelskiftesgarderob i vårt sovrum. Nu är det igång, och vårt hem ser ut såhär för tillfället. Högar av kläder och hattar överallt, plus ett överfyllt kök och ett förråd som det inte går att komma in i. Men himla skönt att bra förvaring är på gång, som jag längtat. Någonstans att hänga kläderna, att kunna lägga hattarna på en hylla och tömma hallen på skor. Snart så.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Här kommer den att stå, två ihopbyggda garderober med dubbeldörrar och överskåp.

Photo: Jessica Silversaga

Och här stod den gamla garderoben som sattes in någon gång under 50-talet eller senare. Här ser man även originalfärgen som listerna i vårt 1912-tals hus hade en gång i tiden. Blekt ljusgröna!

Photo: Jessica Silversaga

Passade på att lämna ett spår på väggen, kanske ser någon min kärleksförklaring om 100 år.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Our messy bedroom at the moment, as we are letting a carpenter build a new wardrobe for us. We have been without any storage for over a year now. I can’t wait to finally have a place to put my vintage clothes, shoes and hats.

4 thoughts on “Förebilder: platsbyggd garderob.

  1. Så romantiskt med lite kärleksklotter som ska döljas och kanske återfinnas långt i framtiden. ❤️

    Skulle du kunna göra ett inredningsreportage sedan? Lägenheten verkar helt ljuvlig med kakelugn, en snart platsbyggd garderob och det där fantastiska trägolvet. Ni är verkligen rätt personer att bo i den eftersom ni uppskattar alla fina äldre detaljer och lyfter fram det vackra istället för att (som många gör och som ger mig hjärtsnörp) måla allt vitt och smälla upp kall, stel inredning.

    1. Tack! Det kommer efter-bilder på sovrummet, jag lovar! Och förhoppningsvis även lite hall och kök, när vi börjar få ordning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *