Frankrike-roadtrip del fem; Tusen steg mot himlen & Château de Beynac.

Photo: Jessica Silversaga

Sjätte dagen fick vi tips av hotell-personalen att åka till den lilla byn Beynac.

Photo: Jessica Silversaga

Som skapad för att bli fotograferad. Så himla fint.

Photo: Jessica Silversaga

Jag hade dagen till ära träskor på mig. Är en sån himla omöjlig människa som aldrig tar på mig sköna kläder och gympaskor när det krävs. Tänker mer foto än praktiskt och gillar att ta på mig det jag känner för i stunden. Höll på att dö lite halvvägs upp, så brant att skorna knappt fick fäste och 35 grader i skuggan plus tegelstens-kamera.

Photo: Jessica Silversaga

Förmodligen den mest likade på Instagram; obligatorisk framför-Fransk-dörr-bild.

Photo: Jessica Silversaga

Spanade ut över Dordogne där delar av filmen Chocolat med Juliette Binoche och Johnny Depp spelades in. Typiskt bra piratmiljö faktiskt, och alla franska byar får en ju faktiskt att vilja öppna en chocolateria och bli kär.

Photo: Jessica Silversaga

Och att få dela allt detta med världens bästa person.

Photo: Jessica Silversaga

Sista porträttet, innan vi fortsatte klättra ännu brantare och jag fick ta av mig barfota. Tyvärr var utsikten vid slottet inte lika fin; lite byggarbetsplats och så väldigt mycket människor och butiker som sålde turist-saker. Vi köpte i alla fall ett kort som jag skickade till mamma, och så varsin glass. Sedan pussades vi och gick neråt igen.

Translation:
When we went the whole way up to Château de Beynac!

2 thoughts on “Frankrike-roadtrip del fem; Tusen steg mot himlen & Château de Beynac.

  1. Jag älskar din Frankrikeserie av bilder. De får mig verkligen att längta dit ännu mer… Åker till våren och ser så mycket fram emot det, resan är bokad och vi tittar på hotell för fullt.

    (Du gav mig så bra tips på glutenfritt i Paris tidigare också förresten. Tusen tack för det, nu känner jag mig mycket tryggare när jag ska dit. :))

  2. Ååååh! Det er jo nesten ingenting som slår sjarmen i franske småbyer!
    Nå har jeg virkelig gledet meg over alle innleggene jeg har gått glipp av her inne, og drømt meg bort i de herlige bildene fra turen deres.
    Beklager at jeg ikke har kommentert på lenge – har flyttet til London for et år, så de siste to månedene har vært kaotiske! Hvis du tilfeldigvis skal hit i løpet av året som kommer, må du si ifra! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *