Godnatt Brooklyn.

Photo: Jessica Silversaga

I söndags kväll smet vi upp på vårat hustak ovanför Atlantic Avenue. Precis till att solen skulle gå ner. Vi bor på fjärde våningen och längst upp i huset, under vilket visade sig vara ett fint hustak med utsikt till Manhattan, prydda med snirkliga svarta järnstegar och sneddande plåttak. Sådär behagligt varmt efter en lång dag med brännande sol.

Photo: Jessica Silversaga

Hela dagen hade vi båda legat i sängen och kollat tecknad film efter en mindre matförgiftning. Förutom att jag gick ut en timme för att handla juice, frukt och godis i kvarteret, var takäventyret första stunden utomhus för dagen. Lite ledsen att över att ha missat dag två av Jazz Age Lawn Party. Men vad ska man göra när man har ont i magen och ingen energi överhuvudtaget.

Photo: Jessica Silversaga

Första solnedgången på ett hustak i New York. Himla magiskt.

Photo: Jessica Silversaga

Simon hade på sig nyfyndad kostym och ny hatt. Han passar så bra in i New York och får komplimanger var och varannan gata vi går. “Great mustache, sir!”. Eller mannen som stannade oss vid en korsning och sa att han måste ha rest tillbaks i tiden med en tidsmaskin, för vi såg ut att komma från 1930/40-talet. Eller kvinnan som utbrast “Oh, I love your style!! You seem to come straight out of an old movie!”. Här blir man verkligen bortskämd med vackra ord.

Photo: Jessica Silversaga

Jag älskar den här staden. Framför allt älskar jag människorna och hur varma och spontana de är.

Photo: Jessica Silversaga

<3

Photo: Jessica Silversaga

Sedan upptäckte vi ett tak till, med ännu bättre utsikt. Simon klättrade över.

Photo: Jessica Silversaga

Vi såg hela vägen till Manhattan.

Photo: Jessica SilversagaPhoto: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga

Translation:
First sunset in Brooklyn, New York, after spending all day in bed because out of an inappropriate dinner the night before. The sky was magical and we saw all the way to Manhattan. I love this city. The people are so warm and friendly.

16 thoughts on “Godnatt Brooklyn.

 1. It was so wonderful to meet you at the Jazz Age Lawn Party! You looked stunningly beautiful! Hope you are enjoying NYC. Glad to find your blog :). xo

 2. Så synd at dere gikk glipp av en dag, men så fint at det kom noe godt ut av det likevel! Disse bildene er helt nydelige!

 3. Ja det är verkligen många som är generösa med komplimanger överlag i USA. Trevligt! Såg ut som en väldigt fin resa!

 4. Herregud, vad vackra bilder. Och så mycket kärlek. Har nyligen avslutat ett förhållande med vad jag trodde var min livspartner. Trots det gör det faktiskt inte ont att se foton på till exempel er när det är så bombat med kärlek mellan er. Jag tror ju på kärleken trots allt och missunnar ingen att uppleva det!

  1. Vad fint skrivet! Jag vet att den väntar där ute på dig! Själv gick jag från vad jag trodde var mitt livs kärlek, till något jag aldrig kunnat drömma om. Något ännu bättre, alltså. Är det en livskärlek tar den aldrig slut. Var rädd om dig!

   1. Det var en av de finaste grejerna jag läst under allt det som jag är i just nu; “Är det en livskärlek tar den aldrig slut.” Tack Jessica.

    1. Jag hade den raden som notering på min mobil under mitt livs tuffaste uppbrott förra året. Upprepade för mig själv. Hade det varit värt att kämpa för hade han aldrig gått. En livskärlek tar aldrig slut. Önskar dig allt det bästa! Glad sommar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *