Gotland del IIII: Time does not exist here.

På resans andra dag åkte vi till Fårö igen och letade upp en fantastisk sandstrand. Ni vet de klassiska gamla bilderna med poserande damer på stranden? Precis så såg det ut på Suderstrand.
Mjuk finkornig sand och mjuka slätter.

Det blåste väldigt mycket så vi bestämde oss för att leta rätt på ett ställe mellan sanddynorna.

Plockade fram de lokalt odlade gotländska jordgubbarna och konstaterade att de är så fantastiskt goda just nu. Söta, röda och helt enkelt oemotståndliga. Nästan så att man borde äta en liter om dagen.

Jag bytte om från kjol och skjorta till en 40-tals playsuit. Hej hej.

Sedan gick vi ner och kände på vattnet. Det var verkligen iskallt.

Så istället för att bada lekte vi i sanden. Vi försökte se ut som människor som gymnastiserade på stranden under 40-/ och 50-talet. Ser ni all sand jag slår upp med mitt ben? Tyget på min playsuit sprack ordentligt på två ställen, så jag rekommenderar att man gör sin förmiddagsgymnastik i något lite mer tåligt plagg.

Sedan åkte vi tillbaks till Visby och avslutade med det här. Mycket fin kväll.

7 thoughts on “Gotland del IIII: Time does not exist here.

  1. Himla fina kläder! Jag skulle gärna vilja åka till Gotland någon gång men jag tror att jag måste stanna i Finland i stället. :(

  2. Har inte ord för hur underbart det är att du har startat upp vintageportalen igen och börjat blogga mer frekvent.
    Du är och har alltid varit min klara favoritbloggare. Jag skickade ett mail till dig en gång för några år sedan och fick ett handskrivet brev till svar – sådant glömmer man inte. Du är en grym förebild, både stilistiskt och som fotograf! Keep up the good work.

  3. underbara bilder fina du :)

    det jag undrar mest är hur någon både kan heta silversaga OCH se ut som du, dvs se ut som en silversaga? detta är lite av ett mysterium för mig, hur du lyckas matcha ditt namn så bra. superfin är du, kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *