Gud, när ska jag bli fridlyst, slå upp i en bok, hon är en ovanlig art, så förbjudet att såra.

Den här veckan har varit helt fantastisk på tusen sätt. Jag hoppas att nästa vecka blir ännu bättre för då händer det en massa spännande saker. Bröllop, jobbintervju och förhoppningsvis ett besked som kan förändra många saker.

Jag har köpt en ny höstkappa på Epok. En vinröd swingkappa i ull som värmer perfekt nu. När jag köpte den var den fyra storlekar större och hade ingen riktig form och ärmarna var superlånga och vida. Efter att ha sytt om den förra veckan känner jag mig riktigt nöjd. Det snygga läderskärpet hittade jag på Beyond Retro igår. Paraplyet har jag köpt tidigare i år till en bröllopsfotografering, men det passar ju perfekt till nya kappan.

Glad skit!

Vacker man <3

Translation:
I have bought a new fall coat on vintage store Epok in Stockholm. A wine red swing coat in wool that warms perfectly now. When I bought it was about four sizes bigger and had no real shape, the sleeves were long and wide. After sewing for the last week, I feel really happy with the result. The leather belt I found at Beyond Retro yesterday. The umbrella I bought earlier this year for a wedding photography, but it fits perfectly with the new coat.

13 thoughts on “Gud, när ska jag bli fridlyst, slå upp i en bok, hon är en ovanlig art, så förbjudet att såra.

  1. Åh Jessica, jag är så glad att du börjat blogga så mycket igen! Och du är så fin och dina bilder, som idag, är så enkla, på dig ute i naturen, och ändå så drömska och fina! Kan du inte snälla visa hur du sätter upp ditt hår sådär (har testat i det oändliga men det blir pannkaka) och vart är paraplyet ifrån? Förresten så känns bild nummer två som bokomslaget till Agnes Cecilia av Maria Gripe, vackert!

  2. Hej Jessica!

    Vilken fantastiskt fin blogg du har skapat – otroligt härliga fotografier! Håller tummarna för dig allt vad jag orkar nu =)

    Kram Linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *