Hängselkjolar x 3.

Jag måste rensa min ateljé, så jag kommer med jämna mellanrum lägga ut lite snabba kläder till försäljning. Hoppas det är okej med er! Annars blunda och scrolla nedåt i någon sekund nu. Här kommer hängselkjolar x 3! Ursäkta skrynkliga plagg, de har legat nedpackade i kartonger. Vad gäller då? Jo, för att köpa ett plagg, lämna din e-mail kopplat till ett Paypal (eller alternativt, maila mig och för över pengarna genom banken). Min mail hittar ni under min bild till höger —->

Photo: Jessica Silversaga

SÅLD: Röd Miu Miu-inspirerad klänning som har fått följa med på bland annat en cirkus-maskerad. Kort, supervippig och rolig. Jättebra skick. Storlek XS. 100:- plus frakt på 48:-

Photo: Jessica Silversaga

SÅLD: Blekrosa hängselkjol från 70-talet. Den här var min favoritkjol för många år sedan. Den har hög midja, fickor, sötaste hängslena och rejäl vidd i kjolen. Man blir liksom bara väldigt glad av att bära denna. Jättebra skick. XS-S och resår i midjan. Obs: Står att det är en barnstorlek på etiketten, men har funkat prima för mig. 200:- plus frakt på 48:-

Photo: Jessica Silversaga

Calico-mönstrad 70-tals hängselkjol som sitter normalt i midjan och slutar under bröstkorgen. Med mönster av ekollon. Typ det gölligaste som någonsin gjorts. Jättebra skick. Storlek XS. 100:- plus frakt på 48:-

10 thoughts on “Hängselkjolar x 3.

  1. Åh, bra fråga! Jag lyckades inte hitta någon lapp med information i klänningen tyvärr. Den tillverkades och såldes av Primark för cirka fem år sedan i alla fall.

 1. Ååh, den röda är ju jättefin! Intresserad men undrar om det är en klänning eller kjol? Står ju hängselkjol x3, men det ser ut som en klänning (och står klänning i beskrivningen).
  Puss!

  1. Jag har lite blandat faktiskt, i ateljén hänger det små till stora klänningar. Men merparten är nog mindre, av den anledningen att jag köpt det till mig själv under årens gång!

 2. Hej
  I would have several questions about the Calico-patterned 70s dungaree skirt,
  Do you sell abroad ? is the price in SEK ? It’s maybe a stupid question but i prefer to be sure.

  Tack :)

  Maud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *