Hatt-fotografering pågår!

40-tals hatt Fedora brun ull 1940s hat fashion tilt hat Silversaga vintage blog

Idag har jag fotograferat hattar i ateljén. De kommer alla att komma upp i min Etsy-shop inom kort! En av favoriterna är denna 40-tals Fedora, med mörkrbunt/vinrött band, som jag tyvärr bär alldeles för sällan ♡

Translation:
Photographing vintage hats for my Etsy shop today! This brown wool Fedora is a favorite of mine.

4 thoughts on “Hatt-fotografering pågår!

  1. Säljer du kläder och vintageprylar i ateljén normalt sett eller var inlägget för några månader sedan fotat för att du just då hade kläder där? Kan man komma förbi spontant och titta i så fall? Eller hur funkar det? :)

    1. Hej Ann! Jag håller på att fotografera allt för att sälja på Etsy. Så jag kommer inom närmsta veckan att lägga upp mer info om det här i bloggen! Tack för att du frågar :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *