Havet.

I lördags blev jag utbjuden till Jacob och hans barndomsvän Markus att hänga lite i en stuga vid havet i Stockholms skärgård. Svalt, tyst och väldigt vackert. Nu är jag hemma igen och tittar på bilderna och längtar tillbaks lite grann. Det var min allra första tur till skärgården. Nästa gång jag återvänder kanske det är vår, vem vet.


Translation:
This is how I spent my weekend, with Jacob (and Markus). Yes, we are together again ♡

38 thoughts on “Havet.

 1. Åh, har alltid velat åka till skärgården, ända sedan jag läste Tove Janssons Sommarboken och tittade på Vi i Saltkråkan för längelänge sen. Kanske nästa sommar…

 2. Men… vänta lite… ni umgås fortfarande fast ni inte är tillsammans. Funkar de? :O

   1. Men gud vad fint :) Lycka till! Hoppas det går bra, men som sagt: akta hjärtat. Kram<3

  1. Jag vet inte hur man lever och aktar hjärtat på en och samma gång. Man får följa känslan och se vart den leder, att leva är farligt men högst underbart tänker jag. Finns inga garantier, inga skydd, ingenting. Kärlek är det finaste vi har. Därför tänker jag älska så länge jag lever. Varmaste av kramar.

 3. Ni ser ju ut att vara som gjorda för varandra! Hoppas att såren efter uppbrottet läker, att ni inte ältar och att från och med nu så gör ni det bästa förhållandet ever!!

 4. Härligt att se! Gjorde så ont i hjärtat att läsa om din hjärtesorg.. Höll extra hårt i min älskling den kvällen! Ha det gott!

 5. Tusen kramar till dig. Önskar dig massa kärlek, och hoppas ni får vara lyckliga tillsammans alltid.

 6. oh girl, i’m so happy for you! you guys are one of the sweetest couples i’ve ever seen :) i wish things to work out for you xx

 7. Åh vad glad jag blir!!! :) Önskar all lycka och lev livet, det är alltid värt det. <3

 8. Han borde tänka efter innan han tar beslut som han ångrar så snabbt tycker jag och som sårar andra. Jag är glad för din skull och hoppas att ni har rett ut det ni behöver!

 9. Åh blev så lycklig för din skull att jag fick gåshud. Hoppas nu att ni älskar varandra ännu högre än tidigare för att ni vet hur det är att sakna varandra. Kramar

 10. Vad fint att kärleken är tillbaka. Ibland kan det ju behövas en paus och en ny början. Det kan bli bättre av det. Lycka till!

 11. Oooohh…I am so happy for you both…my eyes flooded a bit with tears there…love is grand :))) Very pleased…you both are beautiful together…lots of happiness and love to you both <3

 12. Vad roligt! Blir glad för din skull. Men lite konfunderad när jag läste inlägget först, tills jag kom till den engelska textraden :)

 13. Massa lycka till och hoppas er kärlek bara växer sig starkare framöver. Jag höll också hårdare i min älskling när jag läste om ert uppbrott. För två av mina favoritbloggerskor hade brutit upp med sina pojkvänner och sen du med och då kändes det lite sorgligt. Därför var det kul att läsa ditt förra inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *