Hej mina vänner.

Nu var det ett tag sedan vi hördes! Jag har haft en veckas hårt arbete på annat håll. Vårt hus har haft Ancitimex på besök för att råda bot på djur i trägolven, vi har låtit renovera om hela hallen, jag har blivit med fotoateljé (herregud, peppen på detta!) och jag har fotat bröllop och inredning från morgon till kväll. Hoppas ni har haft det bra. Nu är det nya tag som gäller! Augusti är en av mina favoritmånader. Känns alltid som en början på något nytt.

Translation:
I am back after spending some time on urgent stuff. I have missed you ♡

One thought on “Hej mina vänner.

  1. Jeg er også glad i august! Lufta blir friskere, og man kan plukke frem kjoler som er for varme å bruke midt på sommeren! Jeg er også klar for en høst full av eventyr og hygge. Ha en fin uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *