Hej, mitt namn är Silversaga och jag arbetar på Röda Hjärtat. Min specialitet är att bota brustna hjärtan.

Igår var jag på Fräulein Fraukes temakväll Berliner Nacht – Kalla kriget. Jag var en sjuksköterska från 40-talet med en specialitet på själsliga problem. Någonting som jag tycker vi generellt är rätt dåliga på att plåstra om! Under kvällen fick jag några patienter med typisk smärta i bröstkorgen – hjärtesorg. Det är svårbehandlat men jag hoppas kunna göra stora framsteg inom detta område.

Jag hade tur att få ta en paus från mitt arbete under ganska många stunder under kvällen och dansade tre rejäla pass med en officer. Han hade en fantastisk uniform och tvinnad mustasch. Träffade även en man som var en dubbelgångare till Don Draper. Med hatt och käpp. Så kan det gå, så kan det gå. En kväll i 1940-talets kalla krig.

Mer bilder med min sjuksköterskeuniform kommer imorgon, med en annan spännande nyhet!
Hoppas verkligen att ni kikar in då!

Translation:
Yesterday I went to a costume party called Berliner Nacht – Cold War. I was a 1940’s nurse with a specialty in broken hearts. During the evening, I received some patients with typical chest pains – suffering from a broken heart. It is difficult to treat, but I hope to make significant progress in this area. One of them was actually Don Draper.

I will show you more photographs tomorrow and also let you know some other exciting news! Hope to see you then!

6 thoughts on “Hej, mitt namn är Silversaga och jag arbetar på Röda Hjärtat. Min specialitet är att bota brustna hjärtan.

  1. Hej!
    Det är Damon Zurawski som gjort hela eventet, alla andra personerna medverkade bara. Mycket bra event dock! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *