I found my yellow basket.

Photo: Jessica Silversaga

Jag har hittat en fin väskkorg på en loppis. Det gjorde mig väldigt glad. 140 pix kostade den och står nu och pryder mitt fönster i väntan på varmare dagar. De fina bilderna har Jacob tagit, tack för hjälpen!

Photo: Jessica Silversaga

I Found My Yellow Basket – Ella Fitzgerald

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation
This is my latest thrifted find, a large basket for 20$. I have been looking for a bag like this one for quite some time. I think it will be perfect for picnics and lazy summer days. Happy.

16 thoughts on “I found my yellow basket.

  1. I am so happy to have found your blog! Your style is really lovely, I adore vintage (clearly). Gorgeous photos too! Following!

    xoxo,
    Rodellee

  2. alltså jag dör *___* älskar de här bilderna på dig! allra allra finast är den i oskärpa när du gör en pussmun. <3 känns så "i nuet". det är sådana vackra foton som ger mig småångest för att jag vill själv vara som de på bilderna. finaste du! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *