12 thoughts on “I only drink champagne on two occasions: when I’m in love and when I’m not.

  1. vad fin du är, lite 20-tals känsla tycker jag! Vad roligt att du vill fundera över min fråga om 40-talsmusik, det skulle hjälpa mig mycket! angie

  2. Hej
    vilka otroligt fina bilder!
    Jag undrar om du skulle kunna ge mig ett råd om ett gratis, bra bildbehandlingsprogram(har inte råd att köpa photoshop)?
    Hälsningar Camille

    1. Hmm, bra fråga! Har inte så bra koll på just detta, mitt tips är att rådfråga i Fotosidans forum, där har folk bra koll och det kan ha kommit en massa nya program jag inte känner till. Så alltså, bli medlem på Fotosidan.se och ställ frågan i ett forum om program/bildbehandlingsverktyg så kommer du få bra tips! Hoppas du hittar något rara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *