Inspirationsmöte med Elsa.

15028450671_9275b0367d_c

Förra veckan kröp jag och Elsa upp i de stora fåtöljerna på Nybergs konditori, och medan regnet öste ned utanför skissade vi på vår kommande fotografering. Kan lova att den kommer bli helt magisk! Tänk mörka höstiga färger, 1920-tal, paljetter och fjädrar, romantik, dekadens och kärlek! De fina bilderna kommer från Elsas blogg

Ps: I vanlig ordning gäller följande; tipsa gärna mig eller Elsa om ni vet någon som ska gifta sig i vintagestil i år eller nästa år! Just denna gång valde vi att jobba med ett 1920-tals bröllop, men vem vet, om vi har roligt kanske det även blir ett i amerikansk 50-tals stil, skirt 30-tal eller ett bohemiskt 70-tals bröllop. Så håll utkik bland vänner och bekanta. Tack puss!
  15028459291_746c05e458_c

Translation:
Me and Elsa are planning for a 1920’s wedding shoot!

5 thoughts on “Inspirationsmöte med Elsa.

 1. åh vad härligt med en studio mitt i stockholm, det är ju sånt man går och drömmer om!! Men är inte hyran ohyggligt dyr?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kattis

 2. Åh jag vill så gärna se vad ni har kokat ihop! Ni är så inspirerande och duktiga båda två, så det lär ju se alldeles toppen ut!

  Jag och min sambo planerar att gifta oss i en gammal lada på landet nästa sommar. 50/60-talsbrudklännig, pasteller, skira textiler, vimplar, pompoms och romantiskt vintage ser jag framför mig. Jag längtar så! <3

  1. Det låter som ett riktigt vackert bröllop, ska du inte maila till mig, bifoga någon bild på er och berätta om era planer? Kanske jag och Elsa kan komma och jobba tillsammans med er. KRAM!

 3. Hej! Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag undrar lite kring din hårfärg, hur får du fram den fina röda färgen och tar du hand om ditt hår på något speciellt sätt? Jag är själv sugen på att bli rödhårig men har hört att det är lite knepigt att hålla färgen fin? Kram Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *