Jag saknar tiden då ett telefonsamtal från mig eller ett par rader i ett sms fick dig att le.

När du skrev att du inte kunde låta bli att höra av dig och jag kände precis likadant. Då jag betydde något, förstår du. Betydde något. Då du var intresserad av mina fåniga samtal om vad jag hade gjort under dagen, vad jag skulle äta till middag. Mina tankar om våren som aldrig ville komma. Då blotta tanken av mig fick dig att le. När du skrev att du hade gått från lägenheten, ner till tvättstugan och upp igen med ett leende på läpparna.

Av allt som är svårt att acceptera i världen just nu är det här en av de svåraste sakerna. Jag kan inte göra dig lycklig längre. Vem sjutton ska kunna göra det, om det inte är jag.

Translation:
I wish I was the one making you smile.

18 thoughts on “Jag saknar tiden då ett telefonsamtal från mig eller ett par rader i ett sms fick dig att le.

 1. I feel you, this is what’s sort of going through my mind… You can’t really help these things, keep in mind that it’s not your fault. (I wish I could write in Swedish, though, I understand it but always have to leave comments in English..) I hope you have a happy Springtime. :)

 2. Åh, känslan jag innan tyckte var obeskrivlig, nu har du gjort den beskrivlig och det känns skönt och hemskt hemskt tråkigt. All kärlek

 3. Jag önskar dig massa kärlek och att du är tillsammans med någon där du kan vara trygg i att bara vara, för att du är älskad oavsett. Det är jätteviktigt att båda ser på varandra romantiskt för det håller inte i sig automatiskt varje dag. Man får plocka fram romantiken i sig själv och fantisera om den andra, hitta gulliga eller roliga saker hos varandra. Det är då man orkar med de jobbiga dagarna som också finns. Men då måste båda vilja, det är helt nödvändigt. Nån dag ska ju din vackra klänning komma till användning också :)

  Jag har haft massor av otur i kärlek kan jag säga men i sommar gifter jag mig med min älskling och jag hoppas vi kommer växa tillsammans i många år!

  Ps. Om du eller nån av dina läsare vet någon fotograf som vill byta bröllopsfotografering mot en bröllopsfilm får du gärna säga till (jag är filmare :).

  1. Jag är väldigt bra på att hålla romantiken vid liv tror jag.. But it takes two to tango. Tack för tipset om bröllopsfilmare, jag ska ha dig i åtanke när förfrågan dyker upp. Grattis till kärleken och bröllopet! Tusen och åter tusen kramar.

 4. Åh, jag hoppas att du är okej. Oavsett så skickar jag en kram åt ditt håll. Sådär ska ingen känna, det är en sådan jobbig känsla :/

 5. Det är så skönt när någon sätter ord på en känsla som gör ont i en själv. Även om man ändå måste gå igenom eländet själv är det fint att veta att man inte är ensam om det.
  (Och så hoppas jag innerligen att han också lider. Varje gång jag gråtit mig till sömns har jag hoppats att han också gör det. Att det inte ska vara möjligt att man bara går och lämnar något så här fint bakom sig utan att det gör ont.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *