Julmarknaden Winter Vintage & årets första advent.

Photo: Jessica Silversaga

I helgen var det vintagemarknad på Winter Vintage! Var det någon av er som var där? Glömde helt tipsa om detta i bloggen och i ärlighetens namn har det väl varit lite trögt att blogga senaste veckorna som ni nog vet. Förlåt!

Winter Vintage arrangeras på Herrängens Gård utanför Stockholm. Tror att det var andra året i år, och jag har tipsat om det förut i bloggen, men det var först i år som jag kunde gå. Sagolikt vacker miljö, julkänsla i luften och så massor av gamla kläder och prylar. Jag köpte en mörkblå blommig 40-tals klänning och ett par gamla strumpor för strumpebandshållare.

På söndagen hängde vi upp våra julstjärnor och den här stora från Markslöjd är ny för i år. Nu är November äntligen slut efter vad som känns som en evighet och jag är nog ensam om att vilja hoppa över både jul- och nyår, men kan inte hjälpa att jag längtar så himla mycket efter våren och att ljuset ska komma tillbaks!

julstjarna

Translation:
This weekend went super fast and was all about putting up our new advent star, taking care of some boring but practical issues about our hallway and last but not least; going to a vintage winter market where I bought this navy floral 40s dress.

5 thoughts on “Julmarknaden Winter Vintage & årets första advent.

  1. Du är inte ensam! För min del får det gärna vara nästa år imorgon. Eller varför inte en bit in på nästa år, typ mars. :)

  2. Tack Lise!!
    Det var för tredje året i rad Winter Vintage arrangerades och ett ‘Spring Vintage’ för 2015 är på planeringsstadiet! Håll utkik! // Arrangören

    Tack Jessica för att ni tittade förbi och förgyllde Herrängens gård!

    1. Jag vet inte, men jag kan undersöka saken och se om jag kommer fram till något! De var jättefina, så jag skulle inte ha något emot att köpa fler..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *