Julstjärnor, jobb och SVT-intervjun.

Tänkte att vi skulle kika på senaste veckorna i Instagram. Vill man följa mig heter jag silversagas!
Ovan till vänster en varm kopp choklad med marshmallows. Ett julmysfotojobb jag gjorde tillsammans med Linda Hansson och Louise Lemming. Till höger en 50-tals julstjärna till salu på Årsta Prylbod.

Sedan träffade jag fina Christina och vi hade en mysig eftermiddag med julmust och nybakade lussebullar. Till höger kall glögg med vackra röda bär. Stylat av mina härliga tjejer Linda och Lollo!

Stockholm by Night, vackra stad! Och Lollo med herr Snögubbe, i Gamla Midsommarkransen.

Till vänster pepparkakor jag ville baka men aldrig hann och till vänster min nya hatt som först kom upp på Instagram och sedan i bloggen. Louise tog bilden.

Mer styling till julfotograferingen och så underkläderna jag suktat hela vintern efter på Agent Provocateur.

Ville köpa den här vita julstjärnan i papper, men den var på fullt pris så jag håller tummarna på julrea. Och på onsdagen fick jag kliva upp ur sängen och på tjugo minuter befinna mig för en inspelning på SVT. Sjuk och lite snörvlig men fortfarande. Kan man göra en insats så bör man, tänkte jag. Har man en berättelse att berätta, så kör man. Kulturnyheterna med en Silversaga jag inte känner igen, hittar ni här. Vill egentligen skriva mer om Fotografiska, men tycker att ni ska bilda er en egen uppfattning.

Translation:
My latest month at Instagram! Follow me at silversagas!

8 thoughts on “Julstjärnor, jobb och SVT-intervjun.

 1. Hej!
  Har följt dig på Instagram och Facebook ett tag.
  Såg dig på kulturnyheterna här om dagen, då det handlade om Fotografiska.

  Även om inslagets natur inte var så positivt, så var det roligt att se dig på rörlig bild!
  Gillar verkligen det du gör, och din stil!

  Ha en fridfull Jul och ett hiskeligt gott nytt år!

 2. Den varma chokladen ser ljuvlig ut. När jag blir frisk så ska jag minsann klara av att dricka något sånt!
  Det var himla dåligt gjort av Fotografiska, förstår att du tog det hårt. Måste känt dig så lurad.

 3. Om Fotografiska sköts på det där sättet så är det illa. Bra att du ställde upp! /Patrik

 4. Men sådär kan de ju inte hålla på! Bra att du ställde upp och berättade din historia. Jag förstår att det tär på kreativitetshjärtat men vet att du är en fantastiskt duktig fotograf och det kan ingen ta ifrån dig.

 5. Tråkigt att sånt händer, bra att det lyfts fram. Har själv varit med om liknande, tror det finns många exempel därute som inte kommer fram. Man tappar verkligen den kreativa förmågan en smula. Lycka till med kommande jobb istället! Kram <3

 6. Yummy pictures, so beautiful! I seen the news…it’s a shame anyone can treat someone like that. Am glad you stood up and told your story..you have an amazing talent!! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *