Jurassic Park, de sjungande rävarna och polisstationen.

På födelsedagsmorgonen fick jag veta att vi skulle åka iväg någonstans, men det var hemligt.

Jacob spelade en låt ur soundtracket till Jurassic Park i bilen men jag kunde inte riktigt komma ihåg varifrån jag hade hört musiken. Försökte låtsas om jag inte såg skyltarna efter vägen och vips. Så var jag på Kolmården!

Det var väldigt lite folk och det kändes lite som hela parken var vår.

Vi fotade, tittade på randiga djur och pussades under paraplyet, för ganska snabbt efter att vi kommit fram började det att regna. Alltså det har regnat nästan varje dag den här sommaren, hur är det möjligt?

Spenderade en hel del tid med de här randiga. Tycker om.

Vi gick förbi aporna och lyssnade på deras höga konversation. Åt korv och kollade lite till.

Men roligast var ändå de här djuren. Med röd päls var de väldigt lik våra rävar, men de lät väldigt speciellt och pratade högljutt med varandra. Så himla fina. Kommer dock inte på namnet på dem, just nu.

Och så tigrarna! Som var på det kortaste avståndet någonsin.

Det fortsatte att regna och det regnade mycket. Men vi hade ett litet paraply och vi gillar ju att kramas så det var inga problem än så länge.

Jag ville till den lilla hagen där man får gå riktigt nära de här små, så då gjorde vi det.

Blöta <3

Och regnet bara fortsatte, så till slut blev vi för blöta och fick bege oss hemåt. Sedan blev jag hotad och istället för att åka hem och baka en tårta som jag längtat så mycket efter att göra, fick vi åka direkt till polisstationen och tillbringa resten av min födelsedag där. Men det är en annan historia antar jag. En ganska ledsam sådan.

Tack för alla fina födelsedagshälsningar! ♡

6 thoughts on “Jurassic Park, de sjungande rävarna och polisstationen.

  1. What a wonderful place and it was nice that you had it to yourself, I like when that happens :)) I’m just sorry to hear that the day ended on a bad note with the problem and having to go to the police, I hope all is ok now & you are quite alright! Big hug to you XX

  2. For en fin overraskelse, jeg elsker sånne utflukter! Så kjedelig at du fikk en ekkel avslutning på dagen – håper det ordnet seg.

  3. men vadå hotad? vad är det för hemsk människa som är så dum.

    grattis sötaste silversaga! hurra! hoppas att du bakar den där tårtan nu istället :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *