Karin och Kenneth.

I mitten på juni fick jag äran att åka ner och fotografera Karin och Kenneths magiska bröllop i Malmö. Jag tänkte att ni skulle få följa med. Det här är första delen av tre, eftersom jag har så många fina bilder att visa!

Karin ville ha lite vintagekänsla på sitt bröllop och hade en jättevacker skräddad klänning med volanger längst ned och ett gammalt hårspänne i håret (som från början var en brosch).

En annan sak vi hade gemensamt var att vi båda älskade pioner!

Karin hade även ordnat världens största ballonghav i pasteller. Ni kan tänka er vilken syn. Så himla fint.

Det tjusiga paret fick blickar överallt. Och jag fick fotografera dem hela dagen, vilket nöje!

Det var första delen av bildserien. Nu är jag nyfiken på vilken bild ni gillade bäst?

10 thoughts on “Karin och Kenneth.

  1. Jag kan inte välja en favorit! Jag tycker om när hon gör sig redo vid sminkbordet men ballongbilderna är ju för fina… nej, alla bilderna är för fina för en favorit.

  2. Här tycker jag om första igen. Det är så förväntansfull stämning i den. Jag skulle aldrig kunna se den scenen utan att följa efter. Dessutom fint ljus och klädsam i svartvitt.

    Sen tycker jag mycket om dina dokumentära bilder vid sidan om, som pionbuketten (håller med, bästa blomman!) och plattången. Saga möter verklighet.

    Du är så rackarns grym!

  3. Sista bilden skulle passa utmärkt i serien “Once upon a time” om du har sett den. Handlar om Snövit. En ren sago-serie fast otecknad, och din sista bild ser verkligen ut som tagen direkt ut en väldigt vacker sagovärld. Som svar på din fråga vilken som var vår favoritbild :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *