#11.Från och med denna vecka börjar jag som frilans på heltid. Längtar efter att få pyssla med alla saker som jag har velat förverkliga väldigt länge nu, men inte haft tid eller ork till ♡

– Måndag bjuder äntligen på avsatt tid för bloggning. Sedan ska jag hämta ut ett paket från Emmy, svara på bröllopsmail, fotografera ett collage med tema vår och sedan ska jag sitta med retusch för Fantastic Frank tills solen går ned.
– Tisdag tänkte jag försöka planera en ny header till bloggen, avsätta lite fler timmar till retusch och på kvällen ska jag gå en ny danskurs i lindy hop. Det blir extra pirrigt eftersom jag inte dansat på ett halvår nu. Tänk om jag glömt allt.
– Onsdag fotograferar jag en ny bostad för underbara Fantastic Frank.
– Torsdag är retuschdag, men också bubblare till allt annat som kan komma att behöva göras.
– Fredag siktar jag på att flytta in i mitt nya kontor, som ni kommer att få se mer av i bloggen framöver!

/Pepp pepp pepp & kärlek.Translation:
From now on I will be freelancing as a photographer and writer full time. Its means more time for photography, writing, blogging, planning and do lot’s of exciting things. Photos above from my Pinterest.

4 thoughts on “#11.

  1. Hej Jessica
    Jag älskar dina bildet, så otroligt fina! Hur kan man köpa dina bilder? Jag är intresserad av bilden med de rosa blommorna, återkom gärna med pris helst med någon ram till. Mvh caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *