Mars under tre år.

Hej Mars!

Jag tycker att vi borde styra upp lite saker du och jag. I år är du nämligen helt fel ute. Förra året vid den här tidpunkten var det flera plusgrader, vår och ingen snö. Tänkte att vi kika lite på ett par mars i mitt liv.

2012

Jag och Jacob var på Fräulein Frauke’s klubb på Nalen. Minns inte exakt nu vad den hette, men temat var glitter och glamour och jag hade på mig min fantastiska tunna smyckesbeklädda topp från 20-/30-tal, ett par sammetsshorts med hög midja och strumpbyxor med söm. Ja, jösses. Himla fint.

Jag köpte gamla klämmor och lärde mig göra lite finger waves, men tröttnade ganska snabbt.
Men här lite fina vågor i röda håret.

Jag sålde min etta i Midsommarkransen och köpte en tvåa i Årsta/Gullmarsplan.

2011

Mappen för 2011 är ekande tom, men jag hittade en bild på en hjärteballong som min vän Bea Szenfeld skickade till mig med bud. Tjuvar några bilder från April också. Mitt mars 2011 var min första vår i Stockholm. Jag extrajobbade på Pärlans, började dansa lindy hop igen och försökte lära känna nya vänner.

Hade på mig mycket rött, blått och randigt. Bodde lite i den här tröjan.

2010

Då bodde jag i en tvåa i Linköping och arbetade heltid som webbredaktör och pr-ansvarig för en sida som heter Fotosidan. Började dansa lindy hop på en liten dansförening i staden.

Jag köpte en gammal vinylspelare på Blocket, som tyvärr gick sönder när jag flyttade till Stockholm. Men här är den, hann spela ganska många knastriga skivor på den.

Samlade på pastelliga 50-tals klänningar och matchande jumprar.

Translation:
Three years in March, 2010, 2011, 2012.

11 thoughts on “Mars under tre år.

 1. Våren är ett löfte. Om någonting annat.
  Mars är dock inte alltid att lita på. Som människan.
  Det finns något enkelt i att älska våren, men det är sådana enkla saker som får våra hjärtan att vakna.
  Att älska det enkla lär man sig under vintern. Jag vill inte vara utan vintern.

 2. Vackra du! Älskar såna här blogginlägg, antagligen för att jag är en sån himla nostalgisk person. Ibland sitter jag och bläddrar igenom gamla fotomappar i timmer.

 3. Tja!
  Vilken cool vinylspelare, vet du mer specifikt vad det är för modellnamn på den?. :)
  /Matte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *