Muffinsdagen!

Idag har jag ägnat mig åt det här, nämligen fotografera muffins för Året Runt (utgivning i januari). Maria Ahlin har bakat och stylat och härliga Johanna har assisterat. Himla bra dag då man bara älskar sitt jobb!

Maria hade med fina blommor. Lite vintriga toner av lila och blått. Det här är mitt köksgolv för övrigt. Älskar!

Jag och assistenten Johanna!

Och såhär såg det ut bakom kulisserna, i sovrummet närmare bestämt. Muffins överallt. Vi plåtade totalt åtta recept under dagen. Jag hojtar till när numret är ute i butik!

Translation:
Today I photographed cup cakes for a Swedish magazine!

17 thoughts on “Muffinsdagen!

  1. Såg några av bilderna på Instagram också, det såg fantastiskt fint ut! Längtar tills jag kan köpa tidningen och sätta upp dina bilder på väggen!

  2. Vilken dröm! Vad gjorde ni med alla muffins efter fotograferingen..? ;) Johannas halssmycke föll jag förresten pladask för. Åh sinnlighet.

  3. Å vad massa mumsiga saker! Ska bli spännande att se slutresultatet.
    Ha en skön helg önskar
    elsamarianne

  4. Precis sånt där golv går och funderar på att lägga in i hall och kök. Nu när jag ser att det inte bara är snyggt i mitt huvud, så ska jag se om jag inte faktiskt får det gjort också! Verkligen jättesnyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *