Något gammalt, något nytt.

Nu ska jag berätta en spännande nyhet för er. Igår, efter mitt provjobbande åkte jag direkt till en visning på en lägenhet. Och inte vilken lägenhet som helst. Utan min dröm! Som jag gått och tänkt på sedan den först kom upp till salu. Som jag försökt att inte hoppas för mycket på, efter att ha förlorat massa budgivningar under vintern och våren. Men igår kväll blev det verklighet och jag skrev på pappren. Från slutet av juni blir det här mitt nya hem. En början på något nytt och spännande. Jag hoppas att ni följer med på resan ♡

Translation:
This summer I will move into this apartment! My new home. I am very happy!

28 thoughts on “Något gammalt, något nytt.

 1. Wow! vilken lägenhet! Stor, ljus, vackert kök, vacker fungerande kakelugn, otroligt vackra golv, och allt till en vacker flicka… ser ut att ligga högt upp i huset också…eller?
  Tusen grattis till dig!
  kram elsamarianne

 2. It’s wonderful…what a gorgeous space! And I know you will fill it with lots of beautiful things & of course love and happy memories too!! Very pleased for you to come out on top & win this home :))) I love the foreplace! xx

 3. Gratttis! Att vinna budgivningen på en lägenhet känns som att vinna på lotteri, fast man betalar pengar istället för att få dem.

 4. This looks amazing! So fresh and very unique…ahhh..lovely…I hope the place I move to next has similar qualities…one can dream…and I believe dreams comes true :)
  badbarbara.com

 5. Men bäst! Grattis så himla mycket. Jag bor också i Stockholm och känner mig så himla vilsen om vart jag ska köpa lägenhet. Så fruktansvärt dyrt i innerstan och vet lite om andra områden. Vart har du köpt? Hur tänkte du när du valde? Himla gulligt om du vill peppa andra områden än innerstan. Massa kramar och grattis igen

  1. Hamnade själv till sist i Hornstull men utanför tullarna så finns ju flera finfina ställen; Hammarbyhöjden (älskar), Björkhagen, Årsta, Midsommarkransen, Aspudden, Gröndal mfl. Lycka till i bostadsletandet!

 6. Pingback: mon cheri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *