Ni.

Jag tycker så himla mycket om er. Det tåls att sägas många gånger.
Den senaste tiden har ni verkligen funnits där, då jag har känt mig ensam och saknat sällskapet av de personer som stått mig närmast. Så, ett litet sätt att säga tack.


Såhär ser jag ut idag – favorit i repris, fast med annan blus. Den här flickiga blusen med rader av rosetter kommer från Lucky Cowgirl Clothing Company. Skärpet och ullbyxorna känner ni nog igen. Den blåa ulltröjan kommer från Myrorna och den köpte jag för 75 kronor förra vintern. Att klä sig såhär är underbart, jag fryser inte en sekund och känner mig samtidigt fin. Vem har sagt att det inte går att kombinera?


Japp, det var allt för idag. Nu vet ni hur glad ni gör mig. Puss!

Translation:
This is me today, wearing my new favorite wool pants and a girly 50’s blouse from Lucky Cowgirl Clothing Company. Thank you for reading my blog. Your comments make me happy.

39 thoughts on “Ni.

     1. I’m not sure what you have in mind, but the color is called Copper. I have been trying out different kinds of red shades over the past two years and they never come out the same. But I am happy with this color that I have right now. Good luck with your red hair, please let me see the result! xx

 1. Och du gör oss glada med din fantastiska stil och vackra foton. Jag är så tacksam att vi får följa dig i din vardag!

 2. Du borde tänka på vad DU för för OSS också, Jessica. Vad det egentligen är som får egentligen okända människor att ge dig sympati, kärlek och uppmuntran – det är för att du ger oss inspiration, kärlek, värme, sagor och skönhet.
  Vi kanske alla behöver varandra lika mycket?

  Tusen kramar.

 3. Du är jättefin! Tröjan är super till dina färger och byxorna, ja såna sköna är inte lätta att hitta. Man vill inte ta av sig dom, eller hur? Söt blus!
  kram EM

 4. Jag älskar dina byxor (och hela din garderob, i stora drag). Du är så himla fin. Jag önskar jag hittade ett par sådana perfekta byxor också, nåväl!

 5. Thanks a lot !
  In fact I’m brown hair (deep chocolate) , I would like the same color as you I don’t know is possible… but I saw that you were chocolate too in a past, so maybe it’s possible… I hope so !

  how did you spend a redhead ?
  actually your color is gorgeous :)
  xx

 6. Ah okay, of course :)
  do you have bleach your hair the first time ? (sorry for my questions… I dream of being red head…)
  xx

 7. Hej Jessica.
  Jag har aldrig kommenterat här tidigare trotslång och trofast läsning. Du verkar vara en så himla fin människa, på utsidan är ju rätt uppenbart, men på insidan lika så.
  Jag vet inte hur allt är för dig i skrivandets stund, men jag delar all denna tomhet. Vi är i samma situation, mer eller mindre. Man kan beskriva det som så mycket, sorg, saknad, ilska, besvikelse och krossade drömmar om saker som aldrig hann bli. Värken i hjärtat, magen och halsen som tillsist inte kan bli tårar längre. Att inte vara tillräcklig, även om man för en kort sekund trodde det.
  Mest vill jag bara markera hur bra du är, du som orkar kämpa vidare till och med utåt. Jag önskar att jag vore mer som du på flera sätt, samtidigt som jag inte kan vara mer än just jag.

  Tänk på att innerst inne vet vi att vi är något av det bästa någon kan få, vi har bara inte hittat dem som förstår det lika väl som vi än.

  1. Men åh! Jag tycker du är så modig, fin och klok som orkar skriva det här. Och det kanske ser ut som jag orkar en massa saker, men jag har verkligen kämpat med den punkten. Har lyssnat mycket på Jonathan Johansson: Man måste bära sin sorg i armarna, man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå. Det har blivit lite av ett mantra för mig. En vacker dag så orkar man liksom ändå, utan att man ens tänker på det. Jag skulle vilja ge dig den största kramen just nu. Har hört många tröstande ord senaste tiden och det är inte mycket som egentligen hjälper ett brustet hjärta. Se bara till att vara supersnäll mot dig själv, var din bästa vän. Tänker på dig.

 8. Du är alltid så himla fin. Önskar att jag också var det. Saknar dig här i Linköping. Hoppas att vi syns snart. Tusen kramar från mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *