Nytt till sovrummet!

Förra veckan var jag förbi min favoritsecondhandbutik i krokarna, Årsta prylbod, och hittade den här gamla hyllan byggd av inte mindre än fyra sockerlådor. Blev så förtjust i den att det slutade med att den fick följa med hem. Nu står den i vårat sovrum medan vi renoverar hall och vardagsrum.

Min nyköpta 1930-tals klänning pryder väggen och jag är så lycklig över att jag får vakna till dessa mjuka färgskalor varje morgon. Ljuset brukar vara tänt hela kvällarna och det gillar jag också. Silverljusstaken är egentligen en gammal lampa. De små ramarna är fyndade på olika loppisar.

Den här gamla skönheten kommer från Adored Vintage.

Såhär ser det ut om man tittar från kök in till sovrum medan byggdammet yr runt i luften och skapar ett väldigt speciellt ljus. Så är det här just nu, kaos blandat med bland det vackraste jag vet.

Translation:
Me and my boyfriend are in the making of finishing our hallway and living room so it is quite messy in our home. But here are some photographs of our bedroom. The old shelf was purchased last week and the beautiful 1930’s lace dress comes from Adored Vintage. I love the pale color palette!

15 thoughts on “Nytt till sovrummet!

  1. Men, å , du vilken vacker klänning! Tänker Ginger Rogers o Fred Astaire, mina favoriter i filmens värld om man bortser från nutida.
    Fin hylla av sockerlådor. Jag har en, enda stackars låda, som jag inte vet om den får följa med till ön…
    kram elsamarianne

  2. Åh, tapeten, å ramarna, å klänningen å skåpet, ja allt. Det ser helt underbart ut. Byggdammet som virvlar ger det verkligen den där magiska stämningen.

  3. Det här måste vara ett av de finaste sovrum jag har sett. Tapeterna. Och den lilla tavlan med Linnea-motiv. Linnean är en av mina favoritblommor. Vilket fint brunt skåp du har, jag letar efter ett liknande till mitt sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *