Om ett paraply-ställ.

Photo: Jessica Silversaga

Det här gamla paraply-/käppstället köpte jag för något år sedan, det har sedan dess legat på alla möjliga ställen; golvet i hallen, städskåpet och vinden, i väntan på att hallen skulle börja renoveras. I helgen satte vi äntligen upp paraplystället på väggen. Känns så himla fint! Den lilla väggen är dessutom som gjord för ett paraplyställ.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
I bought this antique umbrella holder about a year ago, and while waiting for the William Morris wallpaper to be done in the hall, the umbrella holder has been stored in the attic. But last weekend we finally got it up!

17 thoughts on “Om ett paraply-ställ.

    1. Hej Kaj! Det är en nytryckt tapet som heter Pimpernel av William Morris, som skapade tapeter och tyger under 1800-talet. Så jag vill tänka att den känns gammaldags på riktigt, även om den är ny.

  1. Hej! Såå fin hall du har! Drömmer om att köpa just denna tapet, men vet du vilken nyans av pimpernell det är? Mvh Jennie

    1. Tack! Vet inte vad färgen heter, men de har en som är lilarosa, denna går mer mot blågrönt. Är jättenöjd med mitt val!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *