Personliga hem sökes!

Kära vänner! Nu är det så att jag jobbar med ett spännande projekt där jag söker efter unika, vackra, galna, personliga hem. Gärna med liten eller stor touch av vintage! Vill du att jag ska komma hem och fotografera ditt hem, eller känner du någon som har ett unikt hem som är värt att avbildas? Skriv då en rad till mig och bifoga gärna bilder (vilket kvalitet som helst duger!). Märk mailet: Hem. Maila till jessica(at)silversaga.se.Translation:
I am looking for unique, beautiful, crazy, personal homes. Preferably with little or great touch of vintage! Do you want me to come home and photograph your home, or do you know someone who has a unique home that should be photographed? Then write me an e-mail and attach some pictures if possible (any quality will do!). Subject: Home. E-mail to jessica (at) silversaga.se.

14 thoughts on “Personliga hem sökes!

 1. Åh, jag önskar så mycket att jag hade haft det. Får försöka få min pojkvän att tycka om allmogelådor och gamla plåtburkar först.

 2. Vad spännande! Hoppas du får massor av svar och att du hittar nåt väldigt läckert, som du visar oss sen… eller hur?
  Själv är jag mer inne i det där “less is more” …men det var innan jag packat upp alla mina kära saker i det nya hemmet, det.
  kram elsamarianne

 3. Åh har funderat på ett liknande projekt själv, som examensarbete. Om du finner något hem i Göteborgsområdet och är i behov av assistent ställer jag gärna upp (utan ersättning utan mer som en minipraktik isåfall) Kram!

  1. Ops, I misunderstood :)
   You look for cute homes for photography, not for inspiration :)

   Anyway, maybe you’ll like them as well !

 4. Hej Jessica!
  Vad ska du göra med bilderna? Kan hända att vi är intresserade av att du fotograferar vårt hem, Christer och jag, men vad innebär projektet?
  /Linda Wallin

  1. Hej fina ni! Maila mig bilder på erat hem, går vi vidare i urvalet så kommer jag berätta lite om detta superhemliga projekt och då får ni välja om ni vill vara med, givetvis!

 5. Jag kommer inte åt min mejl nu, så jag provar med en kommentar. Min lägenhet är inte helt klar, en del är väldigt ofärdigt, men det som finns är fint (om jag får säga det själv), personligt och med en massa vintage. Du hittar bilder i min blogg, främst under hemma-hos-mig-kategorin, men det är spritt bilder över hela bloggen. Kika om du vill!
  – Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *