Rosor och mörka lockar.

Nu har jag äntligen sytt ihop en klänning som innan julledigheten var i hundra delar! När jag köpte den var tyget på kragen trasigt, klänningen hade slitna sömmar runt midjan och eftersom den ändå var två storlekar för stor såg jag möjligheten att faktiskt ta in den och samtidigt laga allt det slitna. Tänkte ett tag att jag hade tagit mig vatten över huvudet, men det blev ju riktigt bra till slut! Nu ska kragen bara pressas ordentligt, sedan får den hänga på galgen och vänta på lite varmare väder. Mitt hår är mörkare också, som ni ser. Nu ska jag bara bestämma mig om jag ska spara ut luggen och korta upp längden, eller om jag ska bobba mig rejält och klippa lugg igen! Svårt val!

Translation:
My winter is all about sewing projects, as I find it so relieving for my winter (and lack of light) depression. So, here’s my latest project, to mend and decrease this 1940s floral dress. I am so thrilled about the result and can’t wait to wear it.

16 thoughts on “Rosor och mörka lockar.

  1. Jättefin klänning! Ser ut att ha vart värt besväret!
    Tänkte tipsa om TV serien Agent Carter från Marvel serien Captain America om du gillar kvinnliga seriehjältar på fyrtio talet. Hemskt bra enligt mig. Tack för en fin blogg.
    Kram

  2. JÄTTEFIN klänning! Jag blir nästan avundsjuk, eftersom det är precis mina färger också – och innan du tog in den var den nog till och med min storlek! Ursöt – bra jobbat!

  3. This is so beautiful! it’s the kind of vintages dress I’d love to wear but I never find – I’ve given up haha! It looks absolutely perfect on you, stunning! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *