Rouge in love.

Jag fick ett läppstift i julklapp av Jacob. Det heter Rouge in love från Lancome och är krämigt rött. Varvar detta gör jag med det mörkare, matta Mac Ruby Woo. Såhär ser det ut med en close up.

Translation:
Wearing 1940’s clothes today! A very comfortable grey wool pencil skirt from Soubrette Vintage, together with a thrifted 40’s knitted green jumper. I am also trying my new lipstick, Rouge in love by Lancome, which my boyfriend gave me in christmas present. Which is your favorite red lipstick?

18 thoughts on “Rouge in love.

 1. Så fint! Själv använder jag “poem” från make up store flitigt. Kan också rekommenderas. Ganska mörkrött, men ändå inte superpigmenterat. Lite återfuktande också så bra för läppar som är vintertrasiga, som mina alltid är den här tiden på året.

 2. Åh, vad fint! Jag är ett stort fan av flamenco av clinique och cherry av boots märke no 7.

 3. Din karl vet hur man väljer färger. Klär dig jättebra!

  Min favorit är ett long lasting läppstift från Isadora, kommer inte ihåg namnet men nyansen är nr120. Min karl föredrar det också då det går att kyssas utan att han ser ut att ha fått världens utslag runt munnen,

  1. Det här med att kyssas med läppstift är ju en tuff uppgift. Då funkar bara matta Ruby Woo för mig. Vill hitta fler hångelbara läppstift, helt klart!

 4. Så vitt jag vet fanns inga läppstift med glans på 30-40-talet. Kommer ihåg min mammas och mosters läppstift under 40-talet, de var alla röda i olika nyanser och hade ingen lyster alls.

  Roligt att se alla retrokläder. Tack för din fina blogg!

 5. Hej, underbar jumper, har du tickbeskrivningn till den eller vet du var man kan få tag på den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *