Semlor.

Photo: Jessica Silversaga

Nu har vi haft semmel-premiär! Jag köpte färdiga vetebullar, gjorde extra mycket mandelmassa, vispade grädde och svängde ihop dessa. Det hjärtformade locket gjorde jag med hjälp av en pepparkaksform. Sedan pudrade jag på florsocker.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
This years first cream buns!

9 thoughts on “Semlor.

  1. Åh! Svenska semlor! <3
    Får nog baka det en dag… Här i Norge har dom sylt i, istället för mandelmassa. Så blir bara en vetebulle med sylt och grädde. Tråkigt!
    Redig Temla ska de va!

  2. Så tjusigt! Måste medge att semelsuget börjat infinna sig, trots att jag brukar vara duktig och invänta fettisdagen.. Jag brukar tillsätta finhackad mandel i färdig mandelmassa, det blir extra tuggigt och gott. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *