Silversaga & Fantastic Frank.

_A9A1390

Förra veckan gjorde jag en fotografering för Fantastic Frank. Denna gången fick mina bilder även vara med på ett hörn. Den superbegåvade stylisten Maria Kangärde frågade mig om jag hade några bilder på landskap som hon fick använda, så jag letade fram en bunt fina ljusa bilder på en björkskog. Såhär blev resultatet med mina björkbilder i ett av rummen! En klassisk bild-i-en-bild-i-en-bild. Min portfolio fick också vara med på ett hörn.

Se fler inredningsbilder hos Fantastic Frank.

_A9A1404 _A9A1400 _A9A1379

Translation:
This is some photographs from my latest work with Fantastic Frank. The stylist wanted to have some landscape prints in the bedroom and borrowed my photographs.

2 thoughts on “Silversaga & Fantastic Frank.

  1. Så fint det ble med alle landskapsbildene på soverommet, de er nesten ut som vinduer som vender ut mot en slik skog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *