Silversagas Insta-sale!

Photo: Jessica Silversaga

Jag har ett konto där jag lägger upp kläder jag inte sålde på Vintagebloppisen + mycket mer, på Instagram! Kontot heter silversagasvintage. Man får pruta om man lovar ett gott hem till plaggen!

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
I am selling lots of vintage, 1940s to 60s, in my Insta-sale account @silversagasvintage!

9 thoughts on “Silversagas Insta-sale!

  1. Kanske jättekonstig fråga men: vad har du för midjemått? Jag försöker mäta för att se om några fantastiska plagg skulle kunna passa men hur vet man? På bilderna verkar du kunna ha allt från de med 60-någonting i midjemått upp till 70. Hur mycket behöver man ha till övers så att säga för äldre plagg som inte stretchar? Jag misstänker att det mesta som finns kvar är för litet för mig… :'(

    1. Jag har 63-64 cm i midjan. Mäter dock aldrig på mig själv med måttband, för då skulle måttbandet visa att jag behöver kläder som är tio centimeter större, typ! Jämför med ett plagg du har hemma som du gillar, som sitter bra, och mät midja och byst. Maila om du hittar något du gillar, jag lägger upp nytt nästan varje dag! Kram!

      1. Vad gulligt av dig att svara. :) Jag försökte mäta men har mest stretchiga kläder. Fortsätter hålla utkik så kanske något jag har chans på kommer upp. Du har så fina saker ute, blir kär i allt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *