Söker nya hem!

Foto: Jessica Silversaga

Ni vet ju att det inte var så länge sedan jag sökte personliga hem i bloggen, nu är det dags igen! Jag fick ungefär tio härliga svar och två av dem håller jag just nu på att arbeta vidare med då jag har hittat lämpliga kunder som passar just dessa hem. Men nu söker jag efter fler hem – gärna i Stockholm och Göteborgsområdet!

Alla tips är intressanta, skicka ett mail till mig (jessica(at)silversaga(dot)se och bifoga bilder. Att fota med en mobilkamera fungerar alldeles utmärkt. Hoppas vi hörs!

Translation:
I am looking for new exciting vintage homes to photograph for magazines!

8 thoughts on “Söker nya hem!

  1. Hej! Jag har inget hem eller så som passar, vill mest tacka för en jättefin blogg! Har precis hittat hit och hör hemma här, och till andra hälften i rockabillyvärlden. Tschuss!

  2. emma och louise har det så himla himla fint. du är hemskt välkommen hit, såhär kan det se ut: http://vickys.se/?p=7894, men bor för närvarande mest i västerås och det är ju nån timma bort. hoppas du hittar några fina hem. kram!!

  3. Hej!
    Jag gillar din blogg, den har alltid så vackra bilder :) och jag hoppas på att kunna anmäla mitt hem, längre fram när det ser ut lite mer som jag vill ha det …

    Ha det fint och titta gärna in på min blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *