Som du kanske redan sett, första snön kom inatt. Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten.

Photo: Jessica Silversaga

Vänner, jag har en sån spännande nyhet att berätta för er. Jag ska ut och resa denna vecka till en plats där jag aldrig varit förut! Någon idé om vart jag ska? Vissa av er läser nog min Instagram och då har ni stenkoll, tror jag. Kommer i alla fall en bildbomb imorgon tillägnad resans huvudsyfte och mål. Blir en hel del jobb, men har varvat det med massa roliga saker också. Åh!

Kika in imorgon så får ni se ♡

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Going on a work trip this week, any clues about where I’m going?

2 thoughts on “Som du kanske redan sett, första snön kom inatt. Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *