Strange beginnings are still beginnings.

Så kom lördagen som jag hade väntat så länge på. Jag skulle få åka och fotografera ett bröllop i Hjo och sedan åka vidare till Herräng Dance Camp. Men så vaknar jag klockan fem på morgonen av världens mest plågsamma urinvägsinfektion. Inte roligt. Har aldrig kissat blod under ett fotojobb och hoppas att jag aldrig någonsin behöver göra det igen. Som ni förstår försvann hela söndagen och större delen av måndagen då jag var tvungen att hitta en läkare som kunde hjälpa mig. Men igår kväll började det vända. När solen på väg ned i Herräng, termometern stod på 23 grader och jag hade börjat få tillbaks studsen i benen. Att få må bra igen. Magiskt!

4 thoughts on “Strange beginnings are still beginnings.

  1. Oh Jessica! Even if I don’t understand a word, I love how your photos always tell more than thousand words could.
    Your pose in the first photo is incredibly beautiful together with the bend of the street in the background.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *