Vinn biljetter till Uppsala Vintagefestival!

Photo: Jessica Silversaga

I helgen är det äntligen dags för Uppsala Vintagefestival och nu kan ni vinna fyra biljetter till festivalen! Biljetten gäller valfri dag, lördag den 28:e mars är det vintagemässförsäljning och på söndag den 29:e är det bland annat workshops, klädbytardag, afternoon tea och prova på kurs i lindy hop. För att vara med och tävla kommentera detta inlägg med varför du vill gå, glöm inte att lämna för och efternamn som behövs till gästlistan. De fyra vinnarna drar jag på fredag klockan 10!

Translation:
Competition for my Swedish readers!

18 thoughts on “Vinn biljetter till Uppsala Vintagefestival!

 1. Åh vad jag vill vinna! Har tidigare missat Uppsala vintagefestival, men den här gången får jag verkligen inte missa den. Vill fynda härliga kläder, man kanske också lite inredning till min nya lägenhet.

 2. Därför att jag verkligen tycker att jag förtjänar att tänka på annat än mitt lärarexamensarbete just nu! Tänk så fantastiskt att få komma iväg från de mörka biblioteken en helg för att vandra omkring i en drömvärld!

 3. På lördag firar jag och min C 1 år som par. Under det här året har vi hunnit förlora oss i varandra (och förlova oss) och att vakna upp bredvid honom varje dag är lycka . Vi letar nu efter ett nytt hem och att spendera dagen med att titta och klämma på fina gamla saker som vi kan inreda med känns som drömmen.

 4. detta skulle vara kul för mig som blivit nybliven mamma till mitt andra barn.. prova på och se om det finns något för mig..

 5. Jag vill gärna gå på Vintagefestivalen eftersom jag älskar vintage kläder och bor dessutom nära Håga . Kul att slippa ta tåg den här gång! :)

 6. Hej hej, Jessica!

  Allt som har med vintagekläder, lindy hop och 40-talshår är min grej – och därför vill jag hemskt gärna gå på Vintagefestivalen!!

 7. Hoppas på tur för att kunna besöka barberaren som rakar ben. Med släta spiror skulle jag sen leta en vacker blommig vintageklänning att ha i sommar och kanske att jag vågar mig på att prova en energikrävande svängom lindy-hop?

 8. Hej! Jag vill gå på mässan, för att se alla fantastiska utställare. Jag vill få inspiration till min undervisning, jag jobbar som gymnasielärare på Hagströmska modegymnasiet, IT-gymnasiet och Rosendalsgymnasiet. Jag tycker det är viktigt för mina elever, och även mina barn, att veta vad som pågår i deras samtid, och en vintagemässa berättar om tider som inspirerar till vår tid nu.

 9. Jag skulle vilja gå på Uppsala vintagefestival eftersom jag såklart tycker om vintage, och då jag just börjar ett jobb där jag själv kan välja min klädstil (garderoben skulle må fint av uppdatering). Dessutom är jag redan anmäld till söndagens prova på-lindyhop!

 10. Vill så väldigt gärna gå på Vintagefestivalen!
  Är 100% långtidssjukskriven, försörjningsstödet från soc räcker inte långt så det hade varit toppen att vinna biljetterna

 11. Jag vill gå för jag drömmer om att komplettera min stiliga 40-tals outfit jag tänker att jag ska ha på kommande, förhoppningsvis, arbetsintervjuer nu när jag tar min examen!

 12. Hej..Jag och mina 3 vänner ska besöka festivalen på Lördag. Vi älskar gamla bilar. Åker varje år damrallyt i Västerås. Nu behöver vi lite idéer och fylla på i garderoben så vi har något som passar i årets damrally. I damrallyt ska man vara tidsenligt klädd samma stil som årsmodell på bil. Gratis biljetter skulle verkligen vara roligt om vi kunde vinna..

 13. Den 1:a augusti ska vi äntligen gifta oss, jag och min käraste. Jag vill så gärna att min bröllopsklänning ska vara vintage eftersom jag blir varm i magen av tanken på att ha på mig något som redan varit med om fest och lycka flera gånger om. Jag har ännu inte hittat klänningen, men jag tänker att vintagefestivalen är det perfekta stället att leta på! En gratisbiljett vore en fin present.

 14. Planen är redan klar,
  Vi ska gå på Uppsala Vintage festival
  Jag fick som jag ville, och tjata med min kille. Fast nu blir vi till och med fyra, och då blir utgifterna dyra.
  Det skulle oss verkligen behaga
  Om vi vann biljetter av Jessica Silversaga. Vi tjejer ska testa på någon häftig retro frisyr, medans våra karlar ska på demo om skägg och andra bestyr. Jag håller tummar och tår, att jag vinna får. / Sofie Keijser-Västerås

 15. Hej vilken fin blogg du har! :D
  Jag skulle vilja vinna för jag vill gärna gå på vintage festivalen och kolla. Jag har på senaste tiden har jag i allmänt börjat intressera mig i gamla kläder då jag försöker köpa mindre nyproducerat. Men även vintage har börjat intressera mig mer på sista tiden men dock så kan jag inte så mycket om det, så skulle gärna vilja vinna så att jag får chansen och gå omkring på festivalen och hitta häftiga kläder samt lära mig om vintage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *