William Morris, före & efter.

Photo: Jessica Silversaga

Vi har gjort om vår hall och jag tänkte visa er resultatet! Innan tapetseringen: vit och väldigt opersonlig yta (vi valde även att ta bort ett element som vi inte använder). Efteråt: En lite mörkare, mysigare hall prydd av Williams Morris kanske finaste tapet, någonsin. Pimpernel. Har sneglat på den länge och efter vår Göteborgsresa gjorde vi slag i saken.

Photo: Jessica Silversaga

Nu känns det lite som att kliva in i en vildvuxen trädgård när man kliver in genom dörren ♡

Photo: Jessica Silversaga

Passar rätt bra i ett hus byggt 1912 tycker jag. Nu fattas bara lite fina trähyllor, vårt gamla käppställ ska upp och kanske även en tavelvägg.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Our hallway make over. From white to William Morris!

15 thoughts on “William Morris, före & efter.

  1. Jag blev fullkomligt förälskad i den här tapeten när du lade upp den på Instagram första gången. Längtar efter att äntligen få köpa en bostadsrätt och kunna tapetsera varendaste rum i vackra tapeter. Underbart fint blev det Jessica!

  2. Alltså. Detta är perfektion. Äääälskar William Morris alster men det känns helt avlägset att få sätta upp dem på väggarna själv av någon anledning. Kanske inte ändå, när jag ser detta.

  3. Åh vad fint. Jag blir med jämna mellanrum kär i William Morris-tapeter och önskar mig antingen hus eller bostadsrätt att tapetsera dessa i. Har du läst barnboken “William Morris bok” av Benjamin Lacombe? Det är jättefina mönster och sådant i den, en av mina favoritböcker i bokhyllan.

  4. vad fint det blev! vi håller också på och renoverar hallen och funderar på en morristapet. min kille vill ha en med mörk botten men jag är rädd att det kommer bli så himla mörkt i hela hallen. fast nu när jag ser hur fint det blev hos dig kanske jag ska låta honom få sin vilja fram helt enkelt!

  5. Hej Jessica
    så snygg hall du har fått till! kan inte du berätta hur du lägger upp ditt hår? använder du skumrullar? vilket märke? Gärna allmänna bra att veta tips för håret är också välkommet! Tack för fin blogg

  6. så så vackert. vissa william morris är ju lite grälla nästan, men den här inger verkligen ett lugn. så himla bra val!

    1. Hej Ida! Det är samma! När den kommer upp blir den underbart grönblågrå! Helt kär i vår hall-tapet. När vi har fått ordning på hatthyllan så kommer det lite nya bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *