You will hear thunder and remember me, & think: she wanted storms. The rim of the sky will be the colour of hard crimson, & your heart, as it was then, will be on fire.

– Anna Akhmatova

Photo: Jessica Silversaga

I helgen blev jag fotograferad av den bästa människan jag vet. Simon. Han är så grymt begåvad.
Vad bilderna kommer användas till får ni se om ni besöker bloggen imorgon!

Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Simon is talented in so many ways, photography is one of them. I asked him to take photos of me this weekend, and so we did. Check back tomorrow to see what I will use them for.

8 thoughts on “You will hear thunder and remember me, & think: she wanted storms. The rim of the sky will be the colour of hard crimson, & your heart, as it was then, will be on fire.

  1. när vi sitter på det skira trägolvet, sjunger tillsammans jocke berg, ser varandra djupt in i ögonen, bortom pupiller och världskrig, då vet jag vad kärlek är, då vet jag vad livet är. du förstår, vi är så lik varandra att ingen förutom vi skulle förstå. vilka färger vi gillar, vilka smaker vi gillar, hur vi vill spendera helgerna, jag frågar gråter du, du smakar salt.

    jag kommer precis från vår lägenhet, den som är där solen lyser. jag smekte din kind och du var så trött att du knappt vaknade. du var sovvarm och sådär vacker bara du kan vara, när du sover. det är en speciell känsla att behöva lämna dig på morgonen, en tung känsla att behöva skiljas varje dag, men direkt efter fylls jag av längtan efter din närhet igen. för vad vore jag, utan dina andetag.

    du gav mig förmågan att vara kreativ, tillbaka. du gav mig viljan att föreviga varje stund med oss, på kort. du gav mig ett liv tillbaka, du gav mig kärleken. och för det, är jag för evigt tacksam. jag älskar dig, jessica silversaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *