Att fota bröllop i en magisk skog.

Photo: Jessica Silversaga

För några veckor sedan var jag nere i Halmstad och fotograferade porträttbilderna till Linnéa och Matt, som skulle bli gifta sig och ville bli fotograferade i skogen. Är så himla glad att de valde mig som fotograf, för är det någonting jag älskar så är det nämligen att fotografera i naturen och skapa magi mellan en plats och de jag porträtterar ♡

Just nu är det mycket med bröllopsfoto, retusch av bilder och såklart – arbetet inför Vintagebloppisen som går av stapeln nästa helg. Så lite glest med bloggning just nu. Jag hoppas ni finns kvar i alla fall!

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
From one of my latest weddings. We took the portraits deep into the woods!

13 thoughts on “Att fota bröllop i en magisk skog.

  1. Så underbara bilder :) har hållit utkik här dagligen ända sedan Linnéa och Matts bröllop. Så roligt att hon lyckades haffa dig som fotograf!

    1. Den är köpt på celticweddingrings.com :) Haft sånt otroligt bra kundbemötande från dem hela vägen och det känns kul att ha en äkta handgjord ring från Irland :)

  2. Å, for et nydelig sted å ta bilder, og brudeparet passer så godt inn i omgivelsene! Du er så flink til å fange lyset og stemningen!

  3. Så magiska bilder! Tänk ändå att skogen kan vara så förtrollande vacker! Ger en egna idéer när man själv så småningom går i bröllopstankar. Vacker blogg du skapar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *