Buda hem ett unikt fotografi.

Photo: Jessica Silversaga

Jag blev förfrågad av Tradera att bidra med ännu en en auktion i förmån för välgörenhetsauktionen Kvinna till Kvinna, som arbetar för fred och jämställdhet. Det känns superbra att kunna vara med och bidra till en organisation som arbetar med så bra frågor. Så jag tackade ja! Denna gången blir det en auktion med en helt unik print som bara finns i en enda upplaga. Signerad och inramad i en gammal ram som mäter cirka 19×25 cm. Fotografiet är en av mina personliga favoriter, och ingick i en look books-plåtning för Elsa Billgrens brudklänningar. Tycker så mycket om den för att den är så spröd och stark på samma gång.

Auktionen startar på en krona här, inom kort.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga
Translation:
My second auction for charity is this signed photograph in an old frame. From last years look book shoot with Elsa. The total goes direcly to organisation Kvinna till kvinna who works for women, equality and peace.

12 thoughts on “Buda hem ett unikt fotografi.

 1. Hej Jessica! En fråga som inte alls har med inlägget att göra (hoppas bloppisen gick bra): har du tips på någon läggningsmönster för pincurls, eller kan ge tips om hur du gör? Försöker vänja mig av vid locktången men de pincurls jag testat till min hårlängd blir inte alls smickrande… lättare när håret var längre ;) Men det verkar som att du och jag har cirka lika längd på håret.

  Tack för svar! <3

  1. Jag har ett läggningsmönster som jag tycker funkar för mig, men testar olika hela tiden för att se skillnaden. Brukar köra foam rollers över natten på lätt fuktat hår med lite läggningsvätska. Medium-storlek på rullarna (de rosa från Sivletto). Två i luggen, en på varje sida där fram, och två rader på baksidan. Sover med en sjalett. Tycker också att du ska undvika värme på håret! Jag är så glad att jag har slutat med min platttång och mina värmespolar. Håret mår så mycket bättre och tycker också att det är roligare att skapa frisyrer numera.

   1. Varmt tack för ditt svar! Ska köpa sådana där foam rollers och testa, tror det kan bli bättre för just min smak av det :) Känns som att det är “snabbare” (eftersom det alltid är på morgonen jag är mest stressad och inte hinner med ;) och som att det blir mycket mer hållbart än med plattång.

    Ha en fin måndag!

    1. Om du har tjockt hår kanske foam rollers ger för mycket volym, det funkar dock superbra på mitt hår som är fint med tunna strån och behöver volym. På morgonen kammar du ju bara ut, och blir det för stressigt kan du ta på en sjalett och pinna upp några lockar vid pannan (som jag gjorde under Vintagebloppisen-dagen!). Lycka till!!

 2. Hej! När jag gick in på din blog någon dag det senaste stod fanns det ett inlägg efter det här inlägget om att buda hem ett fotografi. Det stod om att göra slut och du verkade antyda att du ska sluta blogga. Stämmer det här eller har jag själv bara hittat på? Inlägget verkar ju inte finnas kvar. Hoppas EJ att du ska sluta!

  1. Hej Bella! Det var ett utkast jag skrev som handlade om att göra slut med en blogg. Alltså inte min blogg, utan en annan blogg. Det handlade om att följa någon i flera flera år och sedan upptäcka att man är så himla olik varandra att det är dags att göra ‘slut’. Det var skrivet med glimten i ögat. Men blev alltså publicerat innan det var klart, och därför tog jag bort det. Men Bloglovin sparar ju dem på en gång, så då blir det så knäppt. Hoppas detta förklarar det hela! KRAM.

 3. Hej! Även om du bestämt dig för att sluta blogga, så vill jag bara säga det här innan det är försent. Jag har läst din blogg väldigt länge men aldrig kommenterat. Men du är otroligt inspirerande! Du har öppnat dig, fallit, blivit lycklig och är alltid otroligt vacker. Tack! För att jag har fått hänga med på det du valt att visa upp i din blogg. Tack! Lycka till i framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *