Central Park III och en av de bästa finaste dagarna i mitt liv.

Photo: Jessica Silversaga

En del av er vet redan det här och misstänker det från Instagram, men nu vill jag att det ska vara offentligt och inget smusslande längre. Vi har förlovat oss! Simon friade till mig i Central Park, när vi rodde båt, ja, i skuggan av en massa träd under vår picknick. Till en massa små sköldpaddor som vittnen.

Photo: Jessica Silversaga

Den här fina hade planerat det så himla länge <3 <3

Photo: Jessica Silversaga

Ringen kommer från Kaplans och är en gammal ring. Den är en riktig dröm. Att jag älskar saker med historia vet ni ju redan. Är så himla glad. Tänk att han gick och köpte den i smyg, efter att vi hade varit där första gången och tittat för flera veckor sedan. Att han gjorde en sådan sak för mig. Världens bästa människa helt enkelt.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
We’ve got engaged! Simon proposed during the boat ride in Central Park. Ahh!

26 thoughts on “Central Park III och en av de bästa finaste dagarna i mitt liv.

 1. Fantastiskt vad fint! Som en film, fast på riktigt, med två personer som gjorda för varandra. Och du ser ju tom ut som en vacker filmstjärna från en annan tid. GRATTIS!

 2. Va underbart fint gjort, stort grattis :)
  Vilket minne för livet, din karl verkar vara så himla go. Hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar och tack för att du delar med dig av underbart fina minnen och foton.

  Kram

 3. I knew it!!! I guessed correctly :))) Ahhhh…am so happy for you, so sweet!! I knew it would happen, i just had a feeling about it. You two are so wonderful together & I know you will have many many happy years and moments together :))) Congrats my dear, sooooo sweet :))) xx

 4. Så himla fantastiskt, grattis! Och jag vet inte om du tänkt på det, men bilderna på sköldpaddorna och dig i båten och allt från tidigare inlägg påminner mig så himla mycket om den där scenen från Den lilla sjöjungfrun när prinsen och Ariel ror runt i en båt och krabban sjunger en sång och alla fiskar och grodor körar. Tyckte det var fint :)

 5. Men å, så underbart! Nu blir jag alldeles varm om hjärtat trots att jag aldrig har träffat någon av er. Gratulerar! Är det inte fantastiskt hur livet kan vända sig till något alldeles oväntat och alldeles underbart och helt rätt? Som man inte så mycket som anade ett par år tidigare. Det här känns på vad du skrivit om dig själv och er två och hur ni träffades som just ett exempel på det. Varmaste välgångsönskningar från en för dig helt okänd människa som läser din blogg nere i Skåne.

 6. Ahhhh dör vad romantiskt detta är. Grattis!!!!! Så fina ni är!
  Hoppas det händer mig också någon dag!

 7. GRATULERER, kjære Jessica! For en lykke!
  Nå har jeg vært på ferie i Skottland og brukt litt tid på å oppdatere meg på internett, men dette er den aller fineste nyheten jeg har fått. Jeg er så glad for at du og Simon har funnet hverandre! Jeg ønsker dere alt godt og sender deg en kjempestor klem fra Oslo!
  HURRA! <3

 8. Åh, det låter nästan som i Lilla Sjöjungfrun när de åker in i lagunen och nästan kysser varandra :) Så glad för er skull.

 9. ÅHH MEN GRATTIS!!! Jag är typ sist med att säga grattis, men jag menar det så in i bomben! Ni är ett fantastiskt par <3 Såå glad för eran skull. Och hur han planerade det är ju en dröm <3 Det är ni värda <3 Njut nu och bara dröm om framtiden som ni ska ha ihop hihi :D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *